ELS SOMNIS

 Olivia Marquina González.

QUÈ SÓN REALMENT ELS SOMNIS I QUÈ AMAGUEN?


Aquest escrit tracta sobre el misteri dels somnis. Sempre han estat una inquietud per a tots nosaltres, ja que hi ha hagut moltes opinions sobre ells. Hi ha persones que diuen que tenen un missatge ocult, d’altres que prediuen el futur, i, fins i tot, hi ha gent que pensa que els somnis no existeixen i simplement són imaginacions que se’ns fiquen tan a dins del cap que pensem que són reals quan vertaderament no ho són.

Per resoldre tots aquests dubtes sobre els somnis, argumentaré amb raons què considero que són realment i el seu missatge ocult.


Abans de tot, cal  saber que somiar és una part d’aquell món desconegut que ha ajudat a guiar a l’ésser humà a investigar la seva veritat a través de la inspiració. Dins de l'ésser humà romanen en la foscor i el seu treball és revelar la veritat oculta. Mai no podrem  preveure  què somiem, ni tampoc si s’esdevindrà en un futur, però sí coneixerem el que realment ens inquieta i ens fa reflexionar.


Els somnis formen part d’aquell món desconegut pels humans que els guien a investigar la seva veritat o, alhora, els seus desitjos que mai no podran complir-se. Això passa pel que fa a la ment poderosa de l'ésser humà. Per una banda, es pot afirmar que a través dels somnis pot construir-se un món ple de realisme únic i incomparable, ja que et diuen el que realment sents, t’ajuden a millorar en qualsevol aspecte i, especialment, et mostren els teus assumptes pendents que et queden per fer o resoldre. I, d’altra banda, també podem conèixer un altre món decorat de fantasies, en el qual el mateix humà pot viure sense cap preocupació de tot allò que l'afecta i l’ envolta, i així poder viure durant un temps determinat una experiència irreal.


A partir del primer argument, també podríem mostrar la raó de la veritat amagada davant un món ple d’imaginacions i situacions estranyes. Durant els somnis ocorren una sèrie de successos a la nostra ment que projecten imatges sense la necessitat de rebre impulsos elèctrics procedents dels ulls. Per tant, amb això puc afirmar que aquestes imatges que imaginem mentre somniem ens semblen reals gràcies al fet que el cervell les analitza amb les mateixes neurones que processen la vigília. I és d’aquesta manera com podem aconseguir veure sense mirar i crear una imatge del seu missatge ocult.


Finalment, també crec important destacar que els somnis no són tots polits, també existeixen els malsons. Si aquest tipus de somnis no existissin, mai no podríem conèixer com reaccionar davant una  situació angoixant perquè mai ho hauríem experimentat. Consegüentment, no sabries  quines decisions prendre i la possibilitat d'equivocar-te o morir seria molt major per culpa de mai no haver-ho viscut. 


En conclusió, podem dir que la ment coneix la teva realitat del món i tot allò que ens agradaria tenir. També sabem que els somnis poden mostrar-te la veritat amagada sense la necessitat d’estar desperts i que tot i haver-hi somnis terrorífics, són necessaris per enfrontar el dia a dia d’una millor manera.




Comentaris